10 Soruda Çocuklar İçin Kişilik Testi

ANA SAYFA / BLOG / 10 Soruda Çocuklar İçin Kişilik Testi
Son Güncelleme Tarihi: 27 Kasım 2019

Çocuğunun kişilik tipini ve karakterini öğrenmek isteyen ebeveynler için 10 soruluk kişilik testi!

Dikkat: Kişilik testinden en geçerli sonucu alabilmek için, cevaplarınızda duygusal değil; gerçekçi olmaya özen göstermelisiniz. 👍

Soru 1: Hangi özelliği onu diğerlerinden ayırıyor?

ÇOCUKLAR İÇİN KİŞİLİK NEDEN ÖNEMLİ?

Çocuklar için kişilik testi

Anneler-babalar; çocuğunuzu yeterince tanıdığınızı düşünüyor musunuz? Evinizin rahatlığında ve kolayca tamamlayabileceğiniz bu kişilik testi ile, çocuğunuzun karakterini daha iyi anlama yolunda dev bir adım atmış olacaksınız.

Evet, elbette çocuğunuzu sizden daha iyi kimse tanıyamaz ama onun kişilik tipini öğrenirseniz, bilmediğiniz ya da farkında olmadığınız ne kadar çok şey olduğunu göreceksiniz.

Kişilik testi sayesinde, dünyada en çok değer verdiğiniz varlığınızın, yani çocuğunuzu kişilik tipini ve karakterini öğrendiğinizde, onu nelerin daha mutlu ettiğini ya da nelerden aslında hoşlanmadığını tespit edebilir ve böylece onu daha iyi anlamanın da kolay yolunu bulabilirsiniz.

NOT: Bu test, çocuklarda yaygın görülen kişilik tiplerindeki özellikler esas alınarak hazırlanmıştır ve sadece fikir verme amacı taşımaktadır. Kesin bir hükmü veya resmi geçerliliği bulunmamaktadır.